Meistä

 

 

IMG_3600”Hei, olen Titi. Olen luonteeltani ystävällinen, luotettava ja ahkera. Olen suorittanut Suomessa hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto sekä kouluttautunut parturi-kampaajaksi, ripsiteknikoksi ja kynsi-taitelijaksi oppisopimuksella vuodesta 2013. Nykyisessä liiketilassa on kulunut 4 vuotta (vuodesta 2015) Rakastan työskennellä hius- ja kauneudenalalla. Laajennan ja kehitän jatkuvasti sekä ammattiosaamiseni monipuolisuutta että liiketoimintaa asiakkaita kuunnellen ja kunnioittaen. Nautin asiakkaani onnellisuudesta ja tyytyväisyydestä.”

****

IMG_7054Moikka!

Olen Karen Nguyen, 24-vuotias kosmetologi. Minulla on sukujuuret Vietnamista, mutta Torniossa olen viettänyt lapsuuteni. Valmistuin Kosmetologiksi Ammattiopisto Lappiasta vuonna 2013. Sen jälkeen lähdinki heti töiden perässä tänne etelään; Helsingin kautta ihanaan Turkuun, jonne olen tullut jäädäkseni! 😊

Kokemusta kauneudenalasta minulla on nyt reilut 5 vuotta. Olen luonteeltani iloinen, reipas ja sosiaalinen. Työssäni keskityn sataprosenttisesti asiakkaiden toiveisiin ja tyytyväisyyteen. Pyrin aina laajentamaan ja kehittämään ammattiosaamistani sekä pysymään ajan tasalla kauneustrendeistä. Ilo on saada työskennellä unelma-ammatissa ja nauttia asiakkaiden ilosta sekä tyytyväisyydestä.

Tervetuloa hemmoteltavaksi, niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat!  🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: