Meistä

 

 

IMG_3600”Hei, olen Titi. Olen luonteeltani ystävällinen, luotettava ja ahkera. Olen suorittanut Suomessa hotelli- ja ravintola-alan sekä kouluttautunut parturi-kampaajaksi, ripsiteknikoksi ja kynsi-taitelijaksi. Rakastan työskennellä hius- ja kauneudenalalla. Laajennan ja kehitän jatkuvasti sekä ammattiosaamiseni monipuolisuutta että liiketoimintaa asiakkaita kuunnellen ja kunnioittaen. Nautin asiakkaani onnellisuudesta ja tyytyväisyydestä.”

****

IMG_7054Moikka!

Olen Karen Nguyen, 24-vuotias kosmetologi. Minulla on sukujuuret Vietnamista, mutta Torniossa olen viettänyt lapsuuteni. Valmistuin Kosmetologiksi Ammattiopisto Lappiasta vuonna 2013. Sen jälkeen lähdinki heti töiden perässä tänne etelään; Helsingin kautta ihanaan Turkuun, jonne olen tullut jäädäkseni! 😊

Kokemusta kauneudenalasta minulla on nyt reilut kolmisen vuotta. Olen luonteeltani iloinen, reipas ja sosiaalinen. Työssäni keskityn sataprosenttisesti asiakkaiden toiveisiin ja tyytyväisyyteen. Pyrin aina laajentamaan ja kehittämään ammattiosaamistani sekä pysymään ajan tasalla kauneustrendeistä. Ilo on saada työskennellä unelma-ammatissa ja nauttia asiakkaiden ilosta sekä tyytyväisyydestä.

Tervetuloa hemmoteltavaksi, niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat!  🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: